tirsdag den 5. december 2017

Hvorfor skal regeringen blande sig i alt?

Hvorfor skal regeringen blande sig i alt?

Regeringen har begået endnu en stupiditet. ”Nyheden” er godt nok et par måneder gammel, men det gør den ikke mere grel. For et par måneder siden kom det nemlig frem, at regeringen ville afskaffe de såkaldte lån på internettet, som blandt andet Pengeautomaten mv. udbyder. I korte træk, så mener regeringen altså ikke, at vi danskere kan styre vores egen økonomi – og magen til vås skal man da lede længe efter! 
Fordi det mindretal af danskerne har svært at håndterer dig sparepenge, skal det vel ikke gå udover alle os andre? Det ville jo være det samme, som er alt madprodukter kun måtte indeholder 3-6 % fedt, fordi et par enkelte overvægtige ikke har helt styr på, hvilken fedtprocent der ville hjælpe på deres vægt. Er vi virkeligt kommet så vidt, at vi ikke længere kan være herre over vores eget liv? Det næsten bliver måske at rygning helt forbydes?
Man skulle tro at regeringen havde for lidt at lave, siden de bruger tid og kræfter på sådan nogle vås! De burde i stedet arbejde på, at mindske kriminalitet og sørge for, at mindske antallet af fattige og folk der ufrivilligt lever på gaden. Her på hjemmesiden kan vi hurtigt komme på over 500 emner, som de kunne tage fat på, i stedet for at blande sig i gud og hver mands brug af penge.
Ak nej – hvor mon det ender henne?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

De røde medier

Videnskabeligt bevist Videnskabeligt bevist er det ikke, men en netundersøgelse i avisen.dk to dage før valget med næsten 10.000 deltagend...