fredag den 26. januar 2018

EU og FN er en del af problemet

Det Konservative Folkeparti Per Stig Møller

Det er selvfølgelig bedre end ingenting, at det mangeårige medlem af Folketinget og tidligere formand for Det Konservative Folkeparti Per Stig Møller tager bladet fra munden og siger det indlysende. Det er ikke videre modigt, at det først sker efter, at han er gået på pension fra det høje ting, men lidt har som bekendt også ret.
Seks dage efter valget den 18. juni trykte JP en kommentar af Per Stig Møller, der bl.a. skrev således:
”Der vil ikke længere være tale om en europæisk kultur, men om et konglomerat af kulturer, som kan fremkalde sammenstød mellem befolkningsgrupper i et omfang, vi slet ikke har set. Den terror, Europa allerede har oplevet, er i så fald kun en meget spæd begyndelse.”
Sådan vil det gå, siger Per Stig Møller, hvis ikke invasionen fra Mellemøsten og Afrika standses. Men så skriver Per Stig Møller noget, der selv på trods af alvoren kalder på det næsten hånlige smil:
”For uden en fælles indsats i EU kan de europæiske lande ikke mestre de store udfordringer og dæmme op for den folkevandring, som ellers vil forandre Europa for altid. Vi kan selvfølgelig forbedre dette og hint i EU, men vi må aldrig i forsøget på at kurere EU slå patienten ihjel. Det bliver vi alle syge af.”
Det er det pureste nonsens. EU og også FN er Europas direkte modstandere, når det gælder om at standse vejen mod kaos og permanent lavintensiv borgerkrig, eller hvad vi nu skal kalde de tilstande, som vi vil få kun flere af fremover, så længe vi ikke lægger kursen helt om.

Übereliten i EU og FN

EU’s udenrigskommissær Federica Mogherini har for nylig udtalt, at politisk islam har en fremtid i Europa. Vi gentager: Politisk islam fremtid har en fremtid i Europa. Federica Mogherini bestrider en af EU’s højeste poster, er åbenlyst politisk ekstremist, og Per Stig Møller fortæller os, at vi ikke kan gøre noget mod massetilstrømningen uden EU. Per Stig Møller trænger til at få sine prioriteter på plads.
Samtidig med det lysende vanvid, der pågår særligt i EU-kommissionen, holder FN sig heller ikke tilbage. William Lacy Swing, Generaldirektøren fra FN’s migrationsorganisation, IOM, vil ganske enkelt have Europa til at slå dørene op for de talløse arabere og afrikanere, der ønsker at bosætte sig i Europa. Vi har sørme brug for disse mennesker, udtaler William Lacy Swing med den henrivende ignorance, som kun den dybeste uvidenhed kan frembringe.
Vil Per Stig Møller også have, at Danmark skal samarbejde tæt med det FN, som gennem en forældet og farlig flygtningekonvention underminerer friheden og selvstændigheden i Danmark og Europa?

Hvad skal der så ske?

Et sammenbrud af EU såmænd, begyndende med Grækenlands udtræden af euroen, derpå den fælles valutas opløsning og til slut nationalstaternes generobring af deres suverænitet. Kronen på det værk kan udmærket tænkes at nås i 2022, hvor Marine Le Pen vinder det franske præsidentvalg. Læg dertil gerne en effektiv distancering til det FN, som på linje med EU snylter på den magt, som staterne har, samtidig med at disse overnationale enheder af al magt forsøger at ødelægge staternes enhed.
Er det utopi? Nej, det er simpel nødvendighed, hvis Danmark og Europa skal overleve. Dén afgørende forståelse er Per Stig Møller slet ikke nået frem til endnu, hvis han nogensinde kommer så vidt.
Men tak alligevel fordi Per Stig Møller ulejligede sig med at advare os om konsekvenserne af folkevandringerne, hvis ikke vi handler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

De røde medier

Videnskabeligt bevist Videnskabeligt bevist er det ikke, men en netundersøgelse i avisen.dk to dage før valget med næsten 10.000 deltagend...