fredag den 26. januar 2018

Dansk Folkepartis hjælpeløshed

Når man ikke vil gøre alvor af at vælte en regering

Når man ikke vil gøre alvor af at vælte en regering, der fører en uacceptabel politik for Danmark, må man tage skade for hjemgæld. Det oplever Dansk Folkeparti allerede nu, mindre end en måned efter det folketingsvalg, der gav Dansk Folkeparti 21,1 procent af stemmerne. To gange er det endda blevet til. Den første var mest et forsøg på skuespil for folket, mens den anden er et klokkeklart nederlag. En ualmindelig dårlig start for Dansk Folkeparti efter valget den 18, juni.
Før det første ville Dansk Folkeparti ”skræmme” eventuelle asylsøgere ved at publicere en video med de nye ”stramninger” af udlændingeloven. Forbilledet skulle være den australske model. Dansk Folkeparti synes imidlertid at have overset et enkelt, afgørende forhold: Australien nægter rent faktisk bådflygtninge asyl i Australien, mens Danmark fortsat står bag den FN’s flygtningekonvention, der som en anden søvngænger vil forandre Danmark til ukendelighed. Hvor meget tror Dansk Folkeparti, at det vil hjælpe at fortælle om nedsatte ydelser, mens porten i øvrigt står vidt åben?
For resten bliver selv det rent deklamatoriske ikke til noget, idet både Venstre og De Konservative afviser at få produceret en video, der skal fortælle, at Danmarks grænser står på vid gab, men dog til nedsat ydelse efter ankomst. Ikke engang det symbolpolitiske fik Dansk Folkeparti altså igennem.
For det andet viser det sig nu, at regeringspartiet Venstre i alt og et vil rette sig efter EU’s regler om sociale ydelser til EU-borgere. Venstre havde ganske vist sagt noget andet i opposition, men politikerleden skal selvfølgelig have en tak til, så den mening er Venstre løbet fra, så stærkt som en hest kan rende, for at tækkes EU.
Dansk Folkeparti hyler skam op over det åbenlyse hykleri fra Venstres side (ikke online). Men Dansk Folkeparti gør intet ved det. Skal vi vædde?
Dansk Folkeparti arbejder sig lystigt hen imod den dag, hvor det går op for tilstrækkeligt mange danskere, at Dansk Folkeparti ikke vil vælte nogen regering, uanset hvor afsindig en politik den fører. Når den dag kommer, må nogle andre jo samle stumperne op.
Tænk, jeg tror, at det bliver Dansk Samling, der skal klinke skårene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

De røde medier

Videnskabeligt bevist Videnskabeligt bevist er det ikke, men en netundersøgelse i avisen.dk to dage før valget med næsten 10.000 deltagend...