fredag den 26. januar 2018

Den totalitære elite

For knap syv år siden skrev jeg i en kronik i Jyllands-Posten


For knap syv år siden skrev jeg i en kronik i Jyllands-Posten, hvad der sandsynligvis ville ske, hvis ikke indvandringen fra den tredje verden blev bragt til ophør. Jeg spåede i øvrigt, at Dansk Folkeparti ville få over 20 procent af stemmerne ved et valg. I parentes bemærket vil Dansk Samling og jeg nu gøre, hvad der står i vor magt for at sørge for, at det bliver sidste gang, at Dansk Folkeparti når et sådant resultat. Men nu til sagen, som ikke har så meget med Dansk Folkeparti at gøre. 
Jeg skrev bl.a. følgende i kronikken:
”Presset af Dokumentationscentret for Racediskrimination, Institut for Menneskerettigheder og andre vil Folketingets flertal og domstolene efterhånden skærpe de såkaldte racismebestemmelser, og det vil blive stadig vanskeligere at opponere mod den førte politik, uden at dette vil medføre en dom for såkaldt racisme. 
Til illustration af dette tjener, at Europarådet for nylig kritiserede Danmark for ikke i tilstrækkelig grad at anvende det juridiske system til at kriminalisere ytringer vendt mod især den muslimske indvandring. Danmark har en i europæisk sammenhæng vidtstrakt ytringsfrihed (tag til Frankrig, Storbritannien eller Sverige, og man vil se, at dér leger man ikke med magthaverne), men denne ytringsfrihed vil fortløbende erodere, idet de til enhver tid siddende magthavere vil foretrække en tilsyneladende ro frem for en åben samtale.” 
Jeg står ved min forudsigelse, især når jeg hører og læser, hvilke vanvittige forslag og tanker, som repræsentanter fra übereliten bringer på bane.

”Underminér national homogenitet”


Sådan mener Peter Sutherland, FN’ s særlige repræsentant for migration, at kagen skal skæres. Europæernes historiske rødder skal kappes, og vi skal elske det multikulturelle. Med en afsindig løgn påstår Peter Sutherland, at mere indvandring bringer mere velstand. Usandheden er monstrøs, da det omvendte som bekendt er tilfældet, når indvandringen er, som den nu er til Europa. Udsagnet viser, at personer på endog meget høje poster ideologisk minder om repræsentanter for hedengangne totalitære regimer. Under kommunismen var det som bekendt også ideen, at den nedarvede identitet gennem tvang skulle erstattes af en ny og humanistisk af slagsen. Lejrene i Gulag er beviset på, hvor god den idé var.

Giv plads for politisk islam


Federica Mogherini er EU’s udenrigschef, tidligere kommunist og åbenbart totalitær ind til benet. I ramme alvor udtalte hun i en tale i sidste uge, at Europas basisværdier er ”respekt og mangfoldighed”. Hun sagde videre, at ”politisk islam bør være en del af billedet” fremover. Federica Mogherinis tale er bygget op på løgn på løgn om, hvad Europa er, og hvad indvandringen fra den tredje verden vil gøre ved Europa. Hun lyder som en elev af Stalin, blot omplaceret til år 2015.

Übereliten


Kan nogen være i tvivl om, at de to citerede særdeles magtfulde personer ikke vil tøve et øjeblik med at indskrænke vores frihedsrettigheder, hvis vi fortsætter med at brokke os over den skæbne, der er tiltænkt os som hjemløse i egne lande?
Jo tydeligere det bliver, at eliten har taget fejl i et moralsk kriminelt omfang, jo mere febrilsk, stakåndet og fanatisk vil de forfølge deres forrykte kurs for at få os til at sluge den bitre kalk, de har tilberedt os. 
Det bliver ikke kønt at skue.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

De røde medier

Videnskabeligt bevist Videnskabeligt bevist er det ikke, men en netundersøgelse i avisen.dk to dage før valget med næsten 10.000 deltagend...