fredag den 26. januar 2018

Svindelrapport fra EU

Hvad gør EU-kommissionen for at forudsige de kommende årtiers udvikling i EU?

Hvad gør EU-kommissionen for at forudsige de kommende årtiers udvikling i EU? Man sætter en række embedsmænd fra medlemslandene samt et antal EU-bureaukrater til at skrive en mere end 400 sider lang rapport, som de færreste vil få læst. Jeg har ved den søde grød heller ikke tænkt mig at pløje den igennem fra ende til anden. Det er nemlig tilstrækkeligt at læse indholdsfortegnelsen og udvalgte dele om indvandring og uddannelse.
Det samlede resultat er ren humbug. Ikke nok med at det har sine vanskeligheder at forudsige den økonomiske udvikling frem til år 2060. Det bliver decideret absurd, når masseindvandringen og dens katastrofale, økonomiske konsekvenser ikke berøres med et ord. På side 145 og nogle sider frem diskuteres uddannelse, men uden at konstatere, at den store gruppe med ikke-vestlige rødder klarer sig forfærdende ringe i gennemsnit og derfor trækker væksten ned. Da gruppen til stadighed vokser, vil den økonomiske belastning selvsagt vokse tilsvarende. Ikke et ord om det i rapporten.

Indvandringen vurderes i øvrigt til at være beskeden

Indvandringen vurderes i øvrigt til at være beskeden. Det fremgår af statistikkerne for de forskellige lande. F.eks. vurderes det for Danmark på side 383, at indvandringen vil falde frem mod 2060, og det samme gør sig gældende for Sverige (side 406), hvor den i 2060 vil være på kun godt det halve af 2015.
Og sådan kunne man blive ved. Bureaukraterne, der har forfattet makværket, kan ikke være uvidende om udviklingen i Mellemøsten og Afrika og om det enorme pres, der vil komme i de næste årtier på Europa, med mindre der føres en helt anden politik.
EU er virkelig en af vor tids allerstørste svøber. Det er standard for dette uhyggelige imperium in spe, at de udgiver svindelrapporter, der skal godtgøre, at Europa går en strålende fremtid i møde på grund af EU.
EU må så hurtigt som muligt på historiens mødding. Lossepladsen for ikke-genanvendelige produkter er, hvor EU hører hjemme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

De røde medier

Videnskabeligt bevist Videnskabeligt bevist er det ikke, men en netundersøgelse i avisen.dk to dage før valget med næsten 10.000 deltagend...