fredag den 26. januar 2018

Hjælper nedsatte ydelser?

Hvem har umiddelbart mest ret, Inger Støjberg eller Zenia Stamperne?

Jeg hælder indtil videre, måske overraskende for nogle, til, at de ansvarsløse har ret meget ret i, at nedsatte ydelser kun vil have en begrænset effekt på massetilstrømningen til Danmark. Alle konventioner overholdes, og det vel at mærke med en fortolkning af disse konventioner, der er lig kulturelt selvmord. Alle i den vide verden kan troppe op ved den danske grænse og udtale ordet asyl, og vupti, har den danske stat forpligtet sig selv til at bevise, at den pågældende ikke er i fare og såmænd også, at vedkommende ikke bor i et land i krig, eller i et land med en meget lang militærtjeneste, eller i et land med…

Det kræver ikke nogen videre veludviklet fantasi at regne ud

Det kræver ikke nogen videre veludviklet fantasi at regne ud, at der med ca. 60 millioner flygtninge for nærværende ikke er nogen rimelig grund til at tro, at asylstrømmen til Danmark vil falde betragteligt, blot fordi den skatteyderbetalte ydelse nedsættes. Til Politiken siger en i øvrigt politisk korrekt forsker ude på overdrevet Martin Lemberg-Pedersen meget rigtigt følgende:
”I for eksempel Tyskland modtager asylansøgere meget mindre ydelser end i Danmark. Alligevel modtager Tyskland mange flere flygtninge, end Danmark gør. Hvordan vil man forklare det udelukkende via størrelsen af ydelser?”
Han har da vist en pointe, den gode forsker. Tyskland påregner at modtage 450.000 asylsøgere i 2015. Tysklands befolkning er ca. 15 gange større end Danmarks. Selv når dette forhold medtænkes, svarer 450.000 til 30 gange det antal, som Danmark modtog i 2014, nemlig knap 15.000.

Så nej, Inger Støjberg, og I andre

Så nej, Inger Støjberg, og I andre. De nedsatte ydelser vil ikke få asylstrømmen til at falde væsentligt. Dertil er Europas nærområder i enten kaos eller bare så meget fattigere, at det uanset ydelsens størrelse er voldsomt attraktivt at søge hertil…så længe vi giver lov til det.
Kun et fuldstændigt stop for asylsøgere hen over Middelhavet kan standse den kulturelle og økonomiske ødelæggelse af Europa, der finder sted i disse år. Det vil Inger Støjberg snart sande, og så får hun og de borgerlige partiet et alvorligt forklaringsproblem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

De røde medier

Videnskabeligt bevist Videnskabeligt bevist er det ikke, men en netundersøgelse i avisen.dk to dage før valget med næsten 10.000 deltagend...