fredag den 26. januar 2018

Sommer og forskruede journalister

Så venter ferielandet meget snart for mit vedkommende

Så venter ferielandet meget snart for mit vedkommende, og man kan dårligt begynde et bedre sted end ved Mosbjerg Folkefest. Der er blevet tale om en årligt tilbagevendende begivenhed, og deltagertallet denne gang er på over 200 personer. Folkefesten har efterhånden også tiltrukket sig mediemæssig bevågenhed, og et sikkert tegn på, at arrangørerne bag Mosbjerg Folkefest har gjort noget rigtigt, er, at venstreekstreme har bemærket arrangementet og derfor forsøger at dæmonisere det.
Danmarks Radio i Jylland er tro mod sin tanke om altid at holde med dem til venstre og mod dem til højre. I en skandaløs artikel på nettet kaldes de 200 deltagere over en bank således for ”højreekstremister”. Uriasposten har mailet til den pågældende journalist, og det kommer der det ene mere henrivende svar ud af end det andet.
Journalisten fra DR har nemlig stolet på de venstreekstreme, som fortæller, at en af talerne, Paul Weston, har kaldt sig selv racist. Der er bare lige den pointe, at Paul Weston refererer til, hvad de politiske korrekte i Storbritannien kalder ham. DR’s journalist har end ikke gidet gennemlytte optagelsen med Paul Weston, eller også har journalisten intet forstået, eller også har journalisten forstået det, men er ligeglad, fordi propaganda er vigtigere end ærlighed.
Jeg har skrevet en klage til DR og får måske nok et svar, men givetvis et aldeles intetsigende et af slagsen.
Sådan ser dagsordenen ud for journalisterne, som de er flest. Kritikere af masseindvandringen kalder man da bare ting og sager, især når sådanne mennesker kan finde ud af at stable en fest af betydelig størrelse på benene.
Det skal vi ikke fortvivle over, men vi skal kritisere dem nådesløst for deres forudindtagethed og for deres manglende vilje til at levere saglig og tilstræbt upartisk journalistik.
God sommer til alle. Jeg ser personligt frem til Mosbjerg Folkefest i morgen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

De røde medier

Videnskabeligt bevist Videnskabeligt bevist er det ikke, men en netundersøgelse i avisen.dk to dage før valget med næsten 10.000 deltagend...